Over ons

Draes Media is een mediabureau, bestaande uit twee jonge- en getalenteerde filmmakers, die gespecialiseerd zijn in het uitdenken en uitvoeren van videoformats.

Ons werk bestaat uit eigen geproduceerde content inde vorm van documentaires, maar ook uit commercials, branded content en andere videoformats voorbedrijven en organisaties.

Om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige videocontent produceren, maken we gebruik van ons grote netwerk, kennis van mediatrends en onze ervaring op het gebied van films

Joris
Drachman

HEAD OF PRODUCTION

over

De kracht van beeld – en daarmee video – heeft Joris altijd gefascineerd. Hij weet wat de impact van een goed verhaal kan zijn, of het nou op een individu of de hele maatschappij is.

Met video wil Joris graag allerlei verhalen vertellen. Droevige verhalen, meeslepende portretten en producties om een lach op iemands gezicht te toveren.

Cas
Esders

Over

Wat begon met het maken van vakantievideo’s is uitgelopen tot cameraman van documentaires, korte fictiefilms en bedrijfsvideo’s. Na zijn studie Audiovisuele Media aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht werkt Cas niet alleen als cameraman, maar ook als regisseur.

De drijfveer voor het maken van films is voor Cas het verwerken van grote thema’s die je kan vertellen in kleine compacte films. Zijn brede audiovisuele oriëntatie zorgt voor veel ervaring in binnen- en buitenland. Cas gaat bij elk project weer op zoek naar krachtige beeldtaal; waar zit de kern van de video en hoe visualiseer ik die? Niet vertellen, maar laten zien!